Patrik Dužić u petoj emisiji Supertalenta predstavio se autorskom pjesmom koja nažalost nije impresionirala žiri.

Patrik Dužić dolazi iz Siska. On je glazbenik koji svira klavijature i pjeva, a uz sve to i piše svoje pjesme. Na pozornici Supertalenta predstavio se autorskom pjesmom. ''Bilo mi je glupo da nastupam s nečijom tuđom pjesmom. Želio sam nešto svoje. To je moj talent, neka ljudi čuju kakva je to glazba''. 


 

Patrik je počeo svirati sa šest godina, a sada ima 23. ''Prvo sam počeo svirati tambure, a nakon toga sam upisao glazbenu školu za harmoniku, pa se doškolovao za klavir. Naposljetku sam prešao na klavijature što mi je slično harmonici'', objasnio je.

Želio je upisati glazbenu akademiju, ali obzirom da nema u potpunosti završenu srednju glazbenu školu to nije uspio. Zbog toga je upisao pomorski fakultet, iako mu je najveća ljubav pjevanje. 

Je li do treme ili nedovoljne pripremljenosti, ali Patrik koji ima 20ak svojih pjesma, nije uspio impresionirati žiri. ''Prijatelju, ti si neki dobar čovjek, ali ovo je ozbiljno na strahovito amaterskoj razini. Svaka čast i tebi i tvom autorskom radu, ali ovo nije za Supertalent'', komentirala je Maja Šuput.

To ovog natjecatelja nije obeshrabrilo te je rekao kako će se nastaviti baviti glazbom. Kakvi nas glazbenici očekuju u sljedećim epizodama i hoće svojim nastupima osigurati pozitivnije reakcije žirija ne propustite doznati već u nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

Do tada vas podsjećamo na nastup preslatkog Gabrijela Rodića!

Supertalent pratite na službenim Facebook,Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju