Kombinacija klasične glazbe i moderne pjesme pokazat će se kao jako dobra odluka.

Doroteja Vinković i Fran Weisser predstavit će se pjesmom ''Zombie'' grupe The Cranberries. Upoznali su se u srednjoj glazbenoj školi, a oko mjesec dana pripremaju nastup koji će izvesti na pozornici Supertalenta.

''Trebali smo iskombinirati nešto da odgovara uz akustičnu gitaru i klarinet pa smo se odlučili za ovu pjesmu. Uz to smatram kako je drugačija pa mi se to jako svidjelo, a i mislim da mi vokalno odgovara'', rekla je ova natjecateljica iz Daruvara.

''Na klarinetu volim svrati klasičnu, ozbiljnu glazbu, ali zato pjevati više volim modernu i pjesme iz 80-ih''., rekla je Dorotea što je potvrdio i njezin prijatelj Fran.

Kažu kako se od ostalih glazbenika izdvajaju po tome što su oboje jako talentirani, osobito Fran samo što on to neće priznati, kaže Doroteja i dodaje: ''Imamo klarinete koji se ne pojavljuje na ovakvoj vrsti natjecanja i biramo pjesme koji bi željeli na neki drugačiji način predstaviti, do sada neviđen''

Ovo je njihov prvi zajednički nastup, a kako će proći ne propustite doznati već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Do tada se prisjetimo kako je Maja Šuput podigla atmosferu u studiju Supertalenta!


 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju