Oni su prijatelji koji plešu i glazbom osjete ono što inače ne mogu, a to su i pokazali na Supertalentu!

Rusi Milkov Yosifov rođen je u Sofiji, a zbog ljubavi se preselio u Hrvatsku. On radi kao plesni terapeut za djecu s posebnim potrebama. Pomaže gluhoj djeci izraziti svoje emocije i izgraditi samopouzdanje kroz ples.

Već pet godina sudjeluje kao vanjski suradnik u programu Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj gdje je upoznao Đurđicu. Ona je osoba s invaliditetom, ne čuje, ali to ju ni malo ne sprječava da se izrazi kroz glazbu.


 

''Mi gluhi možemo sve, samo ne možemo čuti, ali možemo osjetiti'', poručila je Đurđica koja je na pozornici Supertalenta s Rusijem izvela ples uz glazbenu podlogu koja se mijenjala.

''Rusi, jako mi se sviđa onaj dio breaka, ako bi to nazvali. Lijepo, impresivno. Đurđici veliko divljenje i velika podrška jer sam i sam imao priliku učiti osobe koje slabije čuju ili su gluhe, plesati i znam da jako puno možete osjetiti. Drago mi je da to radite'', poručio im je Davor Bilman. 

Svi su ostali zadivljeni njihovom pozitivnom energijom i ustrajnošću, a hoće li ostati u ovom raspoloženju i tijekom sljedećih nastupa ne propustite doznati do kraja emitiranja posljednje audicijske emisije.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju