Kaže kako se nije došao osvetiti, ali i da postoje velike šanse za njegovu pobjedu na Supertalentu!

''Došao sam ove godine ne da se osvetim nego da pokažem svoj osjećaj i pokažem nešto što do sada nikada nisu vidjeli.'', tako je započeo Supertalent povratnik Valentino Zec.

On je glazbenik i ima samo jednu želju – ne predati se i ne odustati! Život ga nije mazio roditelji su ga napustili kada je imao 11 godina i završio je u dječjem domu.

Kao i prošle godine i ove se na Supertalent prijavio talentom beatboxanja. Prisjetite se njegovog nastupa u foto- i video galeriji!

 ''Ne gledam na svoju prijavu kao da bi mogao biti pobjednik, ali postoje velike šanse'', kaže Valentino koji priznaje da ga zapravo ne zanima pobjeda. Najvažnije mu je da ljudi osjete ono što će na njih prenijeti.

''Meni nije potrebno sažaljenje. Samo se želim pokazati da sam borac i da ću to pokazati kroz vjeru i hrabrost.'', otvoren je ovaj natjecatelj koji kaže kako mu najveću motivaciju daje njegov nažalost preminuli brat.


 

Valentino najavljuje veliku razliku u odnosu na prošlogodišnji nastup. ''Spremio sam nešto specijalno za Maju. To je beat Mic, mic'', ekskluzivno nam je otkrio. ''Od mene možete očekivati samo show.'', zaključuje.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju