U prošloj sezoni Supertalenta Adrian Popović nastupio je s plesnom skupinom Sinovi i s njima dogurao do polufinala.

Na audiciji se predstavio kratko i jezgrovito i do te mjere upečatljivo da bi Maja Šuput voljela da joj pleše u spotu. On ima 21 godinu, dolazi iz Slavonskog Broda -Adrain Popović izveo je sjajnu točku u polufinalu Supertalenta! 

''Sada sam se puno više priprema. Nakon audicije došle su ponude i pomoć za dvoranu i moram se zahvaliti ljudima koji su mi omogući prostor u kojem vježbam'', rekao je Adrian.

Na audiciji je bio sam, a sada je imao pomoć prijatelja. ''Htio sam da i oni budu na Supertalentu i da ih mame gledaju na televiziji'', kroz smijeh je prokomentirao.

Neki od tih prijatelja bili su i prošle sezone na Supertalentu u Sinovima. Na pozornici ih je bilo sedam, a osim Adriana još ih je četvero prošle sezone sudjelovalo.

''Prije smo se puno duže pripremali i slagali koreografiju, a sada je naš cilj pomoći prijatelju'', objasnila nam je jedna plesačica i dodala: ''Sada je veća napetost, a Adrian je glavna zvijezda''.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju