Večerašnju audiciju Supertalenta otvorila je grupa Jump rope. Veselom točkom i pozitivnom energijom nova audicija nije mogla bolje započeti!

Djevojke iz Mađarske predstavile su se naizgled dječjom igrom – preskakivanjem užeta, no kada budete vidjeli kako one to rade shvatit ćete da se radi o pravom talentu.


 

Grupu Jump rope čini pet članica od kojih dvije sestre. Početak i ljubav prema ovom vidu tjelovježbe im je vrlo zanimljiv, naime njihov otac, profesor tjelesnog odgoja, gledao je film o preskakanju užeta te ga je to potaknulo da i svoje kćeri nauči nešto više o tome. 

Adrien i Kata punih se 20 godina bave ovom vrstom tjelovježbe, a kada se pripremaju za natjecanja treniraju svaki dan po nekoliko sati. 

Glavni razlog zašto su došle na Supertalent je kako bi promovirale sport. ''Mi se profesionalno bavimo ovim, ali želimo uključiti sve više zemalja. Došle smo sa cijelim timom kako bi ljudi vidjeli različite vrste i kombinacije ove vještine'', rekle su nam sestre.

Smatraju kako preskakanje užeta nije samo za djecu, već i za sve ostale. ''To vam pomaže da ostanete u formi, poboljšate svoje vještine, koordinaciju i naravno kreativnost'', kažu ove nasmijane djevojke. 

Prije novih nastupa pogledajmo kako se žiri Supertalenta zabavlja!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju