Nedjeljna epizoda Supertalenta ponovno nas je iznenadila sjajnim nastupima, ako vam je nešto promaklo imamo rješenje.

Posljednja prikazana epizoda Supertalenta bila je najgledaniji program u posljednjih osam mjeseci na svim kanalima, te uvjerljivo najgledaniji zabavni program ove godine, a kako i neće biti kad je toliko različitih kandidata sa predivnim pričama izašlo na pozornicu i otvorilo srce pred punim auditorijem.  


 

No možda vam je nešto promaknulo među kandidatima različitih osobina i vještina. B - Residence Trinity & Co plesne su skupine čije ste dijelove nastupa imali priliku vidjeti. Svojim su zavidnim sposobnostima oduševili žiri, zaslužili prolaz i osigurali sudjelovanje u daljnjem krugu natjecanja.

''Ovo nije bila improvizacija. Ovo je bilo u ritmu ovo je bilo točno, ovo je bilo perfektno'', komentirala je Maja Šuput talentiranog Marija Nebosenka. ''Imaš pozornost i vanjštinu koja apsolutno treba biti na pozornici'', rekla je Martina Tomčić za plesačicu Vedru Regul.

Na našim društvenim mrežama komentirajte ove nastupe, a do novih epizoda prisjetite se neobičnog spoja nespojivog koji nam je priredio Vjekoslav Didović.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju