Ples na svili, obruču, izvijanje i špage samo su djelić onoga što su ove cure pokazale u Supertalentu.

Jedna od plesačica koja je nastupila u posljednjoj audicijskoj emisiji pete sezone Supertalenta je Ana Perišić. Odlučila je pokazati svoju najveću strast, plesanje. 


 

Tehniku letećeg obruča naučila je potpuno sama te joj je cilj stvoriti veću zainteresiranost za ovu vrstu plesa. Osim plesa na obruču pleše na svili, šipci te se bavi acro jogom. Kaže kako ne voli kopirati druge umjetnike te je kroz svoj nastup pokazala jedinstvene akrobacije prožete emocijama.  

Osim nje imali smo priliku vidjeti i četrnaestogodišnju Ellu Magdić s otoka Murtera. Ova multitalentirana djevojka osim plesa svira ukulele i klavir te pjeva i glumi, a uz sve to obožava jahati.

Direktno iz Londana na pozornicu Supertalenta došla je i Ida Milec. Predstavila se kombinacijom gimanstike i free stylea. ''Htjela bih pokazati ljudima način na koji ja plešem i želim pokazati da se može uspjeti sve'', poručila je Ida koja se plesom bavi već osam godina. 

Step teens iz plesnog studija Step by Step svojim su umijećem također oduševile žiri. Priznale su kako obožavaju plesati, a najveći im je problem ne pričati tijekom proba.

Kakva nas kipa očekuje u prvoj emisiji uživo ne propustite doznati već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju