Kokoši, psi i vjeverice samo su dio onoga što će biti na pozornici Supertalenta. Doznajte što donosi nova epizoda.

U prethodnim epizodama Supertalenta oduševili smo se dječakom koji zna glavne gradove svih država svijeta. On je Nino Avdić i dokazao je da je njegov talent neosporiv. Međutim, u novoj epizodi Supertalenta očekuje nas pravo iznenađenje. Imat ćemo priliku vidjeti psa koji zna koji je glavni grad Austrije! 


 

Ivanka Španić iz Bjelovara ponosna je vlasnica psa koji može nešto posve nevjerojatno. Njezin pas Bongo ima šest godina i zna čitati. Ivanka će mu ponuditi odgovore na pitanja napisana na dva papirića. Na pitanje koje će mu Ivanka postaviti morat će dati točan odgovorom na način da ga šapom dotakne. 

Talent Vladimira Flegara nije vezan za geografiju, nego za prirodu i društvo. Ovaj natjecatelj dolazi iz malog mjesta Sračinca, a njegov talent je rezanje i oblikovanje grmova. Pokazat će nam kako od neoblikovanog grma dobiti vjevericu, a u tome će mu na pozornici pomoći Janko Popović Volarić

Nakon što je dobio otkaz Vladimir se odlučio posvetiti sebi te je krenuo izrezivati skulpture od grmova kojih trenutno ima oko 400. Plan mu je otvoriti tematski park sa svim skulpturama grmova koje je do sada oblikovao.

Koliko će se njegov talent svidjeti žiriju ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV. Do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju