Plesna skupina Sambastica iz Splita dobila je direktan prolaz u polufinale Supertalenta.

Voditelji Igor i Rene, Janko Popović Volarić i Maja Šuput iskoristili su svoje pravo pritiska zlatnog gumba i mogućnosti da nekoga pošalju u polufinale najzabavnijeh i najgledanijeg talent showa. U večerašnjoj emisiji to je pravo iskoristio i Davor Bilman

Plesni sastav Sambastica iz plesnog centra Split, čine četiri djevojke koje su se predstavile fuzijom brazilske sambe i orijentalnog plesa. Najpoznatija među njima je Polina Mytko koju smo imali priliku gledati u prošloj sezoni Supertalenta. Tada je nastupala sama, a ove je godine odlučila doći s pojačanjem. 


 

''Nisam impresioniran vašim plesnim znanjem, ali vas svakako želim vidjeti ponovo i zato ću vam pritisnuti ovaj zlatni gumb. Ja sam siguran da nisam stisnuo ovaj zlatni gumb, da vas ne bi više vidjeli i siguran sam da može biti bolje'', rekao je Davor nakon šoka koji je izazvao među ostalim članovima žirija.

''Polina, meni je zbog tebe osobno iznimno drago da je Davor stisnuo ovaj neshvatljivi zlatni gumb jer znam da si talentirana i sposobna ženska, ali ja bih te molila da se ovakav nastup i ovakva nekoordiniranost i ovoliko grešaka više ne ponovi'', obrazložila je Martina Tomčić svoj doživljaj nastupa.

Ujedno Martina je jedina koja do sada nije iskoristila svoju priliku pritisnuti zlatni gumb. Kome će on pripasti ne propustite doznati nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju