Više od 670.000 ljudi gledalo je sinoćnju posljednju audicijsku epizodu, a čak 20.000 tisuća korisnika aplikacije ostvarilo je nevjerojatnih 800.000 interakcija!

Supertalent je najgledanija zabavna emisija na malim ekranima. Posljednju audicijsku emisiju, u nedjelju 24. travnja, pratilo je 674.000 gledatelja, odnosno 33,6% od ukupnog broja gledatelja pred malim ekranima. Time je Supertalent najgledaniji program u tom slotu.

Osim uspjeha na malim ekranima, Supertalent ostvario je izuzetan uspjeh na digitalnoj platformi: mobilnoj aplikaciji Supertalent Hrvatska. U samo tjedan dana od kada je lansirana ima čak 20.000 preuzimanja, a tijekom emitiranja zadnje audicijske emisije unutar aplikacije ostvareno je više od 800.000 interakcija.

>> PREUZMITE SUPERTALENT APLIKACIJU - obogatite iskustvo gledanja showa kroz dodatan sadržaj

Sljedeće nedjelje gledatelji mogu uživati u emisiji uživo i upoznati prvih deset polufinalista, te glasati za svoje favorite putem telefona, sms-a ali i aplikacije. Aplikacija će od sljedeće nedjelje osim igara, dodatnog sadržaja i ostalih zanimljivih funkcija omogućiti svim korisnicima da glasaju putem aplikacije za omiljene kandidate.

Nova TV je ovog puta dokazala da nudi najbolji sadržaj i uspješno razvija digitalne platforme!

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 24.04.2016.,
Ciljna skupina:4+


 

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju