''Moj moto je da je važan biti viđen i svidjeti se publici. Gledam žiri kao i publiku, pjevam svima, sa srcem i dušom na toj pozornici'', kaže Mate Rukavina.

Mate Rukavina natjecatelj je koji dolazi s Raba i bavi se pjevanjem. Inspiriran emisijom ''Tvoje lice zvuči poznato'' odlučio je glumom zabavljati ljude. Želi biti spontan, zabavan i slobodno izražavati svoje osjećaje. 


 

Upravo je to i učinio. Izveo je glazbeni performans Zdravka Čolića pjesmom ''Pjevam danju pjevam noću'', ali žiri nije baš oduševio. ''Supertalent imaš, ne u kategoriji u kojoj si se prijavio, mi tu kategoriju nemamo, a ta kategorija bi bila krv u ušima za mene. Hvala što si došao'', komentirala je Martina Tomčić. 

Ni drugi članovi žirija prema njemu nisu bili blagonakloni. ''Mate, kada si rekao performans, ja sam očekivala da će se desiti performans. Prijatelju, ti si sigurno dobar čovjek, ali dobra je i moja mama pa se nije prijavila na Supertalent, ti stvarno ne znaš pjevati i izabrao si još velikog Zdravka Čolića. Ja sam te samo pustila jer obožavam Čolića, ali nigdje veze s ovim nastupom, nit pjevanja, nit plesa. Nemoj se ljutiti, bolje da ti ja kažem, nego netko drugi'', rekla je Maja Šuput. 

Sa četiri iksa ovog kandidata nećemo vidjeti u daljnjem krugu natjecanja. Hoće li i drugi kandidati izazvati jednake reakcije žirija ili pak sasvim suprotne pratite na na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama, kao i na službenoj stranici Supertalenta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju