Najvažniju sporednu stvar na svijetu nismo zanemarili ni u Supertalentu – najpopularnijem talent showu!

Milan Carević koji ima 24 godine i dolazi iz Splita na audicijskom je nastupu Supertalenta pripremio točku freestyle nogomet koji trenira već sedam godina. 


 

Tehniciranje je zavolio kada je vidio video sa Svjetskog nogometnog prvenstva što ga je ponukalo da se i sam time počne baviti. Najzanimljiviji su mu trikovi koji se izvode glavom i ramenima, što iz priloženog imamo priliku i vidjeti. 

Obzirom na to da se rekreativno bavio sportom Milan kaže da mu nije trebalo dugo da nauči trikove tehniciranja. ''Za prvi trik trebalo mi je oko pola sata, sat, a sada mi treba puno manje jer se trikovi često nadovezuju'', ispričao je.

Ovo mu je prvi nastup u nekom showu. Rekao je da je nastupao za određene korporacije, ali nikada pred ovolikim auditorijem kao što je na Supertalentu. ''Uzbuđen sam jer me zanima rezultat ovoga kao i medijska pozornost koju bih mogao dobiti'', kaže Milan.

Što ovaj kandidat, ali i ostali polufinalisti Supertalenta spremaju za svoje nove nastupe ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju