Valentino Zec u večerašnjem je Supertalent s cijelom Hrvatskom podijelio svoju duboko emotivnu priču.

On je glazbenik i ima samo jednu želju – ne predati se i ne odustati! Život ga nije mazio roditelji su ga napustili kada je imao 11 godina i završio je u dječjem domu.


 

Nakon što je izašao iz doma, vratio se u rodnu kuću, ali su ga roditelji iz nje istjerali. ''Završio sam na ulici, bio sam sam godinu dana, nisam znao ni kuda ću ni kako ću'', ispričao je Valentino Zec

Na Supertalent se prijavio kako bi pokazao svoje umijeće beatboksanja, a svoj je nastup posvetio rano preminulom bratu. Cijeloj toj energiji, jakim emocijama i njegovoj želji za uspjehom nije se mogao oteti ni žiri.

''Ti si definitivno uspio prebaciti to svoje veliko srce do nas i svi smo to sjetili i bez obzira na detalje iz tvog života ili mog, nekako smo svi osjetili koliko ti je stalo i koliko daješ'', rekao je Janko Popović Volarić.

Davor Bilman komentirao je: ''Kažu da samo roditelje u životu ne možemo izabrati, drugo sve biramo, tako da mislim, da što god želiš, možeš odabrati. Što se tiče tvog nastupa, beatboksanje je bilo ok''. 

Kakvi su bili ostali komentari žirija i kakve nas priče očekuju u nastavku ne propustite doznati do kraja emitiranja posljednje audicijske epizode. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju