Svaki drugi gledatelj bio uz posljednju emisiju Supertalenta.

Da je Supertalent globalni hit koji ne prestaje oduševljavati gledatelje dokazala je i netom završena šesta sezona, čiju je posljednju, finalnu emisiju u prosjeku gledalo gotovo 770 tisuća gledatelja te je emisija ostvarila 51,3 posto udjela u gledanosti.

Supertalent i u svojoj šestoj sezoni zauzeo je tron gledanosti kao najgledanija zabavna emisija u Hrvatskoj. Šesta sezona ostvarila je prosječan udio u gledanosti od 49,5 posto, a svaku epizodu gledalo je oko 800 tisuća gledatelja.

Uz fenomenalne nastupe, finalna emisija Supertalenta do samoga kraja držala je gledatelje u neizvjesnosti, a titulu šestog pobjednika Supertalenta i novčanu nagradu od 200 tisuća kuna osvojio je sarajevski glazbenik Denis Barta, koji je od audicijskog nastupa osvojio srca gledatelja ne samo u Hrvatskoj već i u regiji.



„Prije svega htio bih zahvaliti svima koji su glasali za Denisa. Ovo je pobjeda namijenjena svim osobama s invaliditetom. Dakle, došli smo s tom namjerom da Denis da podršku i da osobe s invaliditetom shvate da se mogu s nečim baviti i da imaju podršku od svih nas.“, zahvalio se Denisov otac Nebojša svim gledateljima koji su svojim glasovima osigurali Denisu pobjedu u showu.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 23.9. – 16.12.2018.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju