Oni su mladi i kreativni, a njihove talente jedva čekamo ponovno vidjeti na Supertalentu!

Aleksander Štulc, mađioničar koji je sve ostavio bez teksta, predstavio se već u prvoj audicijskoj emisiji Supertalenta. Ovaj mladi Slovenac dolazi iz Ljubljane i ima 22 godine, a mađioničarstvom se bavi od desete godine. 

Točka kojom je nastupio pred žirijem i publikom Supertalenta za njega je bila posebna, a kako i ne bi kada se on predstavlja kao ''mađioničar novog doba''.To je objasnio na način da kombinira trikove koje već zna s novim još neistraženim. 

''Živim od reakcije ljudi. Svaki puta kada pokažem neki trik i kada dobijem povratnu reakciju to mi daje motivaciju'', ispričao nam je Aleksander kojeg smo vidjeli kako Maji Šuput pravi origami salvetu, Janku Popoviću Volariću pogađa zamišljenu kartu, te kako je izradio kartu sa obrisima lica Martine Tomčić. Što li nas samo očekuje u polufinalu?

Osim njega svojim se talentom već predstavio, a još će i jednom jer je prošao u polufinale i yo-yo majstor Filip Vojković. Koristeći staru igračku i kombinaciju modernih pjesama nastupio je talentom kakav malo gdje možemo vidjeti. 

Filip je specifičan i po posebnoj karakteristici, a ta je da on ne posjeduje mobitel. Smatra da mu ne treba, a sa prijateljima se čuje putem društvenih mreža koje koristi putem računala. 

Je li Filip do polufinala nabavio mobitel, jesu li mu se djevojke počele javljati i kako se pripremao za svoju sljedeću točku ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju