Već u prvoj polufinalnoj emisiji Step boys osigurali su mjesto u finalu Supertalenta, hoće li ono biti poljuljano ove nedjelje?

Pjevači, plesači, žongleri i ljudi različitih poziva i talenata predstavit će se u trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta.

 

Imena četvero finalista već znamo. Iz prve emisije u finale su se plasirali Martin Kutnar i Step boys, dok su im se iz druge pridružili maleni glazbenik velikog srca Gabrijel Čačić te zlatni dečki naših voditelja Scifidelity Orchestra.

Mjesta je još malo, a svi imaju želju predstaviti se u što boljem svjetlu kako bi se svidjeli publici i žiriju. Jedna od njih je i malena Rita Sinanović koja je na audicijskom nastupu glumila kockicu šećera, a time je sve rastopila!

Ova sedmogodišnjakinja posvećena je plesu i trenira svaki dan kako bi što bolje prezentirala sebe, ali plesnu skupinu Step by step čija je najmlađa članica.

''Rita pa ti si mala senzacija! Ti imaš ove scenske pokrete kao da si već sto puta nastupala na televiziju u nekom showu'', rekla joj je Maja Šuput na njen audicijski nastup.

Obzirom na to da Rita nije još nastupila u polufinalu Supertalenta mi ćemo usporediti audicijske nastupe!

Tko vam je bio bolji?

glasova:

Do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju