Izvrsni rezultati

Supertalent, jedan od najuspješnijih svjetskih brandova koji promiče talente svih vrsta i uzrasta, i u svojoj osmoj sezoni emitiranja oduševljavao je gledatelje pred malim ekranima te tako ostao na tronu zabavnih emisija! Unatoč brojnim izazovima uzrokovanih koronavirusom koji su se odrazili i na produciranje emisije, osmu sezonu je u prosjeku pratio svaki drugi gledatelj pred malim ekranima, pa je Supertalent i nakon kratke pauze od emitiranja ostao najgledaniji zabavni televizijski format u Hrvatskoj, a sve premijerne epizode ostvarile su ukupni doseg od 2,7 milijuna ljudi.


Tijekom osme sezone Supertalent je svoje granice nastavljao širiti i izvan televizije, o čemu svjedoče izvrsni rezultati društvenih mreža Nove TV. Od početka emitiranja sezone, Supertalent je na YouTubeu ostvario preko 23 milijuna video pregleda, a nastupi talentiranih kandidata iz tjedna u tjedan nalazili su se na trending listi. Čak četiri nastupa pojedinačno su ostvarila preko milijun video pregleda, a najveći hit na YouTubeu bio je pjevač Mark Bagarić čiji je audicijski nastup pregledalo preko 1.4 milijuna ljudi. Publiku na YouTubeu šarmirala je i talentirana glazbena skupina Polkaholiki ostvarivši 1.3 milijuna pregleda, a po 1.2 milijuna na videima svojih nastupa imaju akrobatkinja Tetiana Kundyk i pobjednica osme sezone Anatacha Filimone. Nastupi kandidata pratili su se i na Facebooku, gdje je ostvareno preko 11 milijuna video pregleda, a na TikTok profilu u samo nekoliko mjeseci ostvareno je preko 3 milijuna pregleda.

Nakon uspješne osme sezone Supertalenta, potraga za nesvakidašnjim, iznimnim i iznenađujućim talentima se nastavlja, a prijave za devetu sezonu već su otvorene za sve koji žele zasjati na velikoj pozornici i doživjeti neponovljivo iskustvo koje donosi najgledaniji zabavni show u Hrvatskoj!

Izvor: UMTG
Pružatelj podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina 4+
Period: 26.9. – 19.12. 2021.
YouTube analytics, Tik Tok analytics, Facebook insights

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju