Trinity&co plesna je skupina iz Rijeke koja priprema pravi scensko plesni performans u Supertalentu.

U istoj formaciji kao i na audicijskom nastupu Trinity&co izveli su nastup kakav od njih niste očekivali.

Njihova grupa ima 12 plesačica i jednog plesača koji imaju od 12 do 15 godina, a ako prođu u finale pripremaju si pozvati pojačanje.


 

''Koreografija je ovoga puta tematska. Rekvizite, scena, plesači, sve će biti potpuno drugačije. I dalje ostajemo vjerni hip hopu, ali smo sada više u funky izričaju'', poručili su.

Pripremali su se jako naporno svakodnevnim višesatnim treninzima te se nadaju da će oni uroditi odličnim komentarima i pozitivnim reakcijama publike.

Za audicijski nastup dobili su dobre i pozitivne komentare, a cijela je Rijeka bila izuzetno uzbuđena zbog njihovog prolaska. ''Svi smo jako uzbuđeni i još malo nesvjesni. Trema je tu, ali se nadamo da ćemo pokazati tu strast i ljubav prema plesu. Želimo pokazati da smo prijatelji i van grupe, a ne samo na treninzima.'', poručili su prije izlaska na pozornicu Supertalenta.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju