Maja Šuput obula cipele za step i zaplesala s natjecateljima.

Treća epizoda Supertalenta gledatelje očekuje iznimno ove subote. Nakon što su prvi kandidati probili led, a vidjeli smo i koja su dva zlatna gumba sedme sezone, treća emisija donosi nova uzbuđenja, zanimljive kandidate i njihove talente.



Zanimljiv nastup osigurat će plesna skupina Step'n'jazz iz Dubrovnika, a njihovom zavodljivom plesu neće odoljeti ni Maja Šuput koja će se i sama poželjeti okušati u stepu. „Tko ima cipele broj 37?“ uzviknut će Maja i zaplesati s natjecateljima. Plesna skupina Step'n'jazz predstavila se već u Supertalentu 2016. godine, a sada, kažu, spremniji su nego prije. „Otada smo podignuli svoju tehničku razinu. Želimo da nas cijela Hrvatska gleda i da se zaljubi u ovaj ples“ istaknuli su. Od plesača vidjet ćemo još i Irmu Vujić, odnosno Akashu, koja će u svoj spiritualni ples ukomponirati i twerk.

Iz bečkog vojnog orkestra na pozornicu Supertalenta doći će The Pillers, braća Darko i Danijel koji su svoju glazbenu karijeru započeli na ulicama Beograda. Darko je sada najmlađi profesor glazbe u Austriji, a Danijel je na doktoratu. Hoće li ovaj uvježbani glazbeni duo impresionirati i žiri, ostaje nam za vidjeti. Adrenalin i uzbuđenje osigurat će natjecatelj iz Gane, 30-godišnji Hayfor Okine, čiji je talent balansiranje s noževima i čašama. Hayfor je akrobat koji se najprije bavio gimnastikom, a nakon nekog vremena shvatio je da je predodređen za nešto više. U Gani je prekinuo školovanje i otisnuo se u svijet kako bi bio performer. U Hrvatsku je došao zbog divljenja Luki Modriću, a talent s kojim će nastupiti u Supertalentu neće nikoga ostaviti ravnodušnim. „Staklo i noževi su moje supruge“ istaknuo je Hayfor te dodao kako je ovo vrlo opasna disciplina za koju treba jako mnogo vježbe.

Puno vježbe iziskuje i talent Lorenza Guslandija, 22-godišnjeg Talijana kojemu će pozornica Supertalenta poslužiti za rolanje. „Volim putovati po svijetu i zahvaljujući ovom sportu upoznajem jako mnogo ljudi, nove kulture i širim ljubav i strast prema freestyle rolanju“ kaže Lorenzo. Posejdnovi trozupci ime je skupine dvojice prijatelja koji će donijeti parodiju, a hoće li u tome uspjeti, tek ćemo doznati. Darija Brnić dolazi iz Velike Gorice, a žiriju će se predstaviti sa svojom poezijom. „Ja se na Supertalent nisam prijavila da bih prošla dalje, nego da bih pobijedila samu sebe zato što sam u zadnjem razgovoru sa svojom majkom njoj dala obećanje da ću jednom stati pred ljude i pokazati svoje emocije i biti ono što jesam“ odlučna je Darija.

Od pjevača vidjet ćemo 14 godišnju Gabrielu Braičić iz Omiša koja kaže da je propjevala prije nego li je progovorila, a strast prema pjevanju dijele još i Zvonimir Lešić koji poručuje „Volim interpretirati pjesmu, a ovo što sam sada napravio, moram reći da ja nisam svjestan toga!“ te Anita Težački koja je zbog trudnoće obustavila svoju glazbenu karijeru, a nastup na Supertalentu vidi kao priliku za svoj veliki povratak. „Nedostajala su mi svjetla pozornice, a htjela bih se baviti operom. Želja mi je da upoznam Martinu, možda je se i dojmim“ izjavila je Anita.

Tko će od natjecatelja oduševiti žiri, a kome zvijezde neće biti naklonjene, ne propustite doznati sutra od 20 sati na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju