Zbog velike Supertalent konkurencije i manjka broj glasova publike ovaj se sjajni imitator nije uspio plasirati u finale.

Iako su ga mnogi favorizirali imitator Daniel Dizdar, široj javnosti poznatiji kao hrvatski Spužva Bob, nažalost nije prošao polufinale.

''Emisije uživo su drugačije. Drugačija je energija. Sve je više nabrijano, ali više sam puta prošao slična događanja pa imam iskustvo pa znam kako se nositi time i kako se pripremiti'' poručio je.

Njegov audicijski nastup sjajno je prošao, a ovaj natjecatelj ostao je zatečen lavinom dobrih komentara i pohvala. ''Ako ne dobivate nikakve negativne komentare to znači da niste gurali dovoljno daleko, nadam se da će ih sada biti jer sam pokušao nešto drugačije i izaći izvan zone ugodnosti'', kaže Daniel.

Priznaje kako nastoji udovoljiti svačijem ukusu, ali je svjestan kako je to nemoguće. ''Super su glasovi i sve, ali treba pokazati da se radi i o zabavi. Ako mene to zabavlja mislim da će i druge zabaviti'', rekao je.

A što vi kažete na njegov polufinalni nastup koji je čak imao i elemente turbo folka?

Koji vam se nastup Daniela Dizdara više svidio?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju