Nova TV uskoro donosi novu još uzbudljiviju i zabavniju sezonu Supertalenta, globalnog hit TV formata koji oduševljava i ruši rekorde gledanosti diljem svijeta!

Četvrta sezona Supertalenta uskoro se vraća na Novu TV, a od ovog vikenda produkcijski tim odlazi na javne audicije u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku. Nova sezona donosi nove talente, ali i neke novosti, a jedna među njima je i novo pravilo - zlatna ulaznica koja će najboljima omogućiti i izravni ulazak u polufinale! Naime, svaki član žirija za vrijeme snimanja audicijskih emisija imat će pravo stisnuti zlatni gumb i određenom nastupu omogućiti izravan ulazak u polufinale emisije Supertalent, a isto pravo imaju voditelji emisije, koji natjecatelju, odnosno točki mogu dati direktan prolaz u polufinale.


Ni ocjena 4 x DA ne znači automatski plasman u polufinale, kao što ni 1 x NE i 3 x DA ne znači automatski da se točka neće plasirati u polufinale. O tome će se odlučivati u dijelu emisije kada se donosi Finalna odluka. Jedino točke koje su dobile Zlatnu ulaznicu, idu direktno u polufinale, a o tome će moći odlučiti samo četveročlani žiri i voditelji. Tko će oduševiti svojom originalnošću, svojim nesvakidašnjim i dosad neviđenim talentom na nadolazećim audicijama u četiri grada, zbog koga će žiri i voditelji jednostavno morati odmah stisnuti zlatni gumb i plasirati talent direktno u polufinale, tek ćemo vidjeti.

Tko će zaraditi titulu četvrtog hrvatskog Supertalenta, saznat ćemo ovog proljeća, a već ovog vikenda na javnim audicijama u kazalištima diljem Hrvatske započinje snimanje popularnog showa te natjecanje i borba brojnih talenata za naklonost žirija i publike.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju