Supertalent se vratio, još bolji, zabavniji i predstavlja neke od najneobičnijih i jedinstvenih talenata Hrvatske!

Rene Bitorajac i Igor Mešin, prema mnogima najbolji voditeljski tandem, voditelji su nove sezone Supertalenta. Rene i Igor već od ovog vikenda zajedno s produkcijskim timom jedinstvenog globalnog hit i jednog od najuspješnijih TV formata Supertalenta odlaze na audicije u četiri hrvatska grada. Na njima će se doći predstaviti tristotinjak talenata iz cijele zemlje, a na bini kazališta Splita, Rijeke, Zagreba i Osijeka podrška će im osim navijača iz publike biti i voditelji Rene i Igor.


Iza njih su već tri uspješne sezone, a u novoj koja se ovog proljeća vraća na male ekrane oni će dobiti priliku i sami utjecati na sudbinu nekih natjecatelja. Naime, četvrta sezona Supertalenta donosi i novo pravilo - zlatnu ulaznicu ili izravni ulazak u polufinale! Osim što će svaki član žirija za vrijeme snimanja audicijskih emisija imati pravo stisnuti zlatni gumb i određenom nastupu omogućiti izravan ulazak u polufinale emisije Supertalent, isto pravo imaju i voditelji emisije, koji natjecatelju, odnosno točki mogu dati direktan prolaz u polufinale.


Ni ocjena 4 x DA ne znači automatski plasman u polufinale, kao što ni 1 x NE i 3 x DA ne znači automatski da se točka neće plasirati u polufinale. O tome će se odlučivati u dijelu emisije kada se donosi Finalna odluka. Jedino točke koje su dobile Zlatnu ulaznicu, idu direktno u polufinale, a o tome će moći odlučiti samo četveročlani žiri i voditelji.

Hoće li Rene i Igor iskoristiti svoju priliku i poslati nekoga direktno u polufinale već na prvoj audiciji koja se održava ovog vikenda u Splitu, tek ćemo saznati.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju