Supertalent pratilo više od 900 tisuća gledatelja.

Sedma sezona Supertalenta ponovno ruši rekorde gledanosti, a posljednju emitiranu epizodu pratilo je više od 900 tisuća gledatelja. Četvrta epizoda ostvarila je udio u gledanosti od 56 posto te ujedno bila i najgledanija epizoda sezone. Drugi najgledaniji program dana jučer bio je Dnevnik Nove TV uz koji se informiralo više od 607 tisuća gledatelja, a ostvario je udio u gledanosti od 40,3 posto.

Dan ranije, u subotu, Nova TV emitirala je prvu epizodu showa Zvijezde pod hipnozom koju je pratilo više od 411 tisuća gledatelja, uz ostvareni udio u gledanosti od 29,1 posto. Gledatelji su tako imali priliku zabaviti se uz zanimljive skečeve poznatih osoba koji su se odvažili podvrgnuti scenskoj hipnozi. Show je bio drugi najgledaniji program dana, odmah iza Dnevnika Nove TV kojega je u subotu pratilo više od 530 tisuća gledatelja uz ostvareni udio u gledanosti od 39,8 posto.

Uz ove sjajne rezultate Nova TV je tako proteklog vikenda bila uvjerljivo najgledanija televizija u Hrvatskoj s ostvarenih 26 posto udjela u gledanosti na cijelom danu i 40,1 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu što je 173 posto više od prvog sljedećeg konkurenta.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 19-20.10.2019.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju