Na nevjerojatan talent ove natjecateljice nitko nije ostao ravnodušan pa čak ni Maja Šuput koja joj je pritisnula zlatni gumb!

Antonia Dora Pleško koja dolazi iz Splita na audiciju Supertalenta došla je kako bi podržala svoju prijateljicu Lorenu Bućan čija je glazbena mentorica Antonijina majka.

Nakon Loreninog nastupa voditelji Igor i Rene zamolili su Antoniju da izađe na pozornicu. Antonija, koja nije znala da će nastupiti, pokazala je svoje iznimne vokalne sposobnosti .


 

Izvela je pjesmu ''At last'' Ette James. Čim je zapjevala žiri, a i publika iznenadili su se težinom i zahtjevnošću pjesme kao i ljepotom njenog glasa. Zbog toga, ali i njene iznimne snalažljivosti Maja Šuput pritisnula joj je zlatni gumb, što ju je dovelo drirektno u polufinale.

Antonija Dora već je nastupila u Supertalentu i to 2009. godine,a tada je osvojila visoko četvrto mjesto. Hoće li ove godine dogurati čak i dalje ostaje nam za vidjeti, a njen sljedeći nastup gledamo već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.


Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju