Sve su sretne priče nalik jedna na drugu, svaka nesretna…

Emotivnu i dirljivu priču na pozornicu Supertalenta glazbom je ispričao natjecatelj Ivan Papišta. Ovaj glazbenik dolazi iz Zaboka i nastupio je s izvedbom "What A Wonderful World '' svirajući saksofon. 

Ivan je imao velikih zdravstvenih problema, no kako kaže, glazba mu je pomogla ponovno živjeti život punim plućima. ''Kad sviram, mene to smiruje. Zaklopim oči i ja sam negdje drugdje.'', rekao je.

Komentari žirija bili su u skladu sa njegovom izvedbom – prekrasni. ''Ivane, ovo je bilo predivno. Ovo je bilo jako emotivno i do mene ste doprijeli. Ja mislim da je vaša posebnost, ne nužno samo u instrumentu i u glazbi, već da tu postoji nešto puno više o čemu ja ne znam'', rekla je Martina Tomčić. Maja Šuput ostala je toliko ganuta da je čak pustila suzu. ''Ja sam samo poželjela da ne prestane i da svirate zauvijek. Ja sam se raspekmezila'', rekla je. 

Osim što je sjajan glazbenik Ivan je i kolekcionar instrumenata. ''Imam ih punu kuću. Od violina do tamburaških, gajdi itd. ''Svaki puta kada dođem iz Italije s novim instrumentom žena mi kaže šta si opet kupovao?, ali ja to volim istraživati'', povjerio nam je Ivan kojem je i dalje najdraži instrument saksofon.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju