Velikom većinom glasova i odlukom publike Pavao Anić zasluženo je osvojio prolaz u Supertalent finale.

Nakon sinoćnje četvrte po redu polufinalne emisije Supertalenta dobili smo dvoje novih finalista. Jedan od njih je i Pavao Anić čija izvedba nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Pavao ima 21 godinu i rođen je bez vida, no on je svoju životnu priču ispisao najljepšim stranicama.

Invaliditet ga nije spriječio da se izražava glazbom koja je za njega lijek, a osmijeh na njegovom licu nakon proglašenja finalista bio je neopisiv.

"Svaki nastup koji imam ne očekujem ništa veliko jer me to čini nervoznim tako da uvijek idem očekujući najmanje, ali s željom da se dobro zabavim i ispjevam. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo.", komentirao je.

Pavao je izveo pjesmu Safeta Isovića ''Tebi majko misli lete'' i time potvrdio da su sevdalinke pravi odabir a njega. Upitali smo ga što možemo očekivati u finalu, a on je s velikim osmijehom odgovorio kako ostaje vjeran sevdahu. ''Sevdah je nešto što je moj broj jedan i što me ispunjava'', podijelio je s nama.

Kako su se plasirali ostali kandidati ne propustite doznati u sljedećim epizodama Supertalenta nedjeljom od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju