Pjevači Supertalenta i u nedjeljnoj epizodi pokazat će sve što znaju i umiju, no je li to dovoljno našem žiriju?

Dva garifula zapravo su najbolji prijatelji Tonći Šeparović i Pavo Dabelić koji pjevaju zajedno već 26 godina i to su odlučili predstaviti na pozornici Supertalenta.

Oni su simpatični i veseli, a svojom će nas pjesmom odvesti na morske pučine. Izvest će staru korčulansku pjesmu ''Nitko na svijetu nema lipšeg tovara nego ja''.

''Ova se pjesma možda neće svidjeti publici iz razloga što je previše stara. Za klapu se nismo odlučili jer bi nam trebalo više ljudi. Ako prođemo u polufinale dobivamo dva nova čovjeka tako da bi onda svašta novo spremili.'', rekli su nam. 

Zanimljivo je kako se ovaj dvojac prijavio i na prošlu sezonu Supertalenta, međutim u zdanjem trenu su odustali. Sada su shvatili kako je ovo njihova nova prilika. ''Možda je to trenutak u zakašnjenju, a možda je to novi početak'', rekao nam je ovaj osebujan dvojac.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju