Nedjeljna epizoda Supertalenta bila je prepuna iznenađenja, a ono najveće zasigurno je nastup Antonije Dore Pleško.

Izvrsnih nastupa u nedjeljnoj, trećoj po redu, emisiji Supertalenta nije nedostajalo, ali najveći šok zasigurno je bio nastup talentirane Antonije Dore Pleško.

Ova Splićanka u Supertalent je došla kako bi podržala prijateljicu Lorenu Bućan. Antonijina majka podučava Lorenu pjevanju te su se njih dvije sprijateljile, a dodatno ih povezuju predivni vokali i ljubav prema glazbi. 


 


Prije Loreninog nastupa Antonia je pomagala svojoj prijateljici. Zajedno su se upjevavale kako bi Lorena što bolje i spremnije izvela svoju točku. Za svo to vrijeme Antonia nije ni slutila kakvo je iznenađenje očekuje. 

Nakon izvrsno odrađenog nastupa u kojem je Lorena dobila čak četiri DA na pozornicu su pozvali Antoniu Doru Pleško koja je, malo je reći, bila iznenađena. Bez ikakve pripreme pustili su joj matricu te je zapjevala predivnu baladu ''At Last'' Ette James.

Sjajan talent i velika snalažljivost oduševili su Maju Šuput koja je Antoniji pritisnula zlatni gumb što je vodi direktno u polufinale. Njena prijateljica Lorena također je ostala šokirana svime što se dogodilo. ''Mislila sam da će Antonia morati nešto otpjevati, ali da će proći dalje to ne mogu vjerovati. Jako sam sretna zbog toga jer znam koliko joj ovo znači''. 

''Mi nismo jedna drugoj konkurencija. Skupa ćemo vježbati i pripremati se. Tu nema nikakve mržnje. Ona je meni prijateljica kao što sam i ja njoj i držimo se zajedno'', rekla je Lorena.  

Osmjehuje li se djevojkama svjetla budućnost i ima li mjesta za obje u polufinalu ne propustite doznati u sljedećim emisijama najpoznatijeg svjetskog talent showa samo na Novoj TV. Prisjetite se prethodne epizode!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju