Velika zvijezda Supertalenta Martin Kutnar ponovno je pripremio pravi spektakl!

Pozitivne reakcije pratile su Martina Kutnara nakon njegovog nastupa u Supertalentu. Nakon njegove izvedbe na harmonici i čelu Janko Popović Volarić pritisnuo mu je zlatni gumb što ga je dovelo direktno u polufinale. 


 

''Svi su bili oduševljeni jer nisu uopće mogli očekivati da se takvo što može izvesti na harmonici. Ljudi za harmoniku vežu neobične i loše predrasude, ali ja sam tu da svojim nastupom sve razuvjerim u to'', rekao nam je Martin.

U ovom smo nastupu čuli više izvedbe na čelu. ''Na audiciji sam više svirao harmoniku. Želim dokazati da znam svirati i čelo'', rekao nam je ovaj simpatični i talentirani glazbenik i dodao: ''Audicija je bila uvod jer nitko nije znao znam li svirati. U nastupu uživo krenut ću iz mirnoga u rockerske vode i neću stajati, razvalit ću sve!'', rekao je u ranijem razgovoru.

Njegov prvi nastup osvojio je publiku i žiri, ostvario je velik broj pregleda na društvenim mrežama, a od večerašnjeg nastupa puno se očekivalo. Toga je bio svjestan i Martin. ''Očekivanja su ogromna, ali mislim da ću nadmašiti ta očekivanja!'', poručio je. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju