Pokreti kojima se oni izražavaju sve su zadivili. Ima li mjesta za dva plesna para u finalu Supertalenta?

Iza nas su tri polufinalne emisije Supertalenta, a četvrta se opasno bliži. Neke će nas točke vratiti u djetinjstvo, neke nasmijati, a neke i uplašiti. Zabava za cijelu obitelj očekuje vas i ove nedjelje.

Na audicijama smo vidjeli velike i male talente, a svojom energijom i pozitivnošću izdvojili su se Maja i Grga koji su u ranim godinama shvatili da je njihov život rock 'n' roll.

Maja Božić i Grga Miletić predstavili su se akrobatskim rock'n'rollom. Maja ima osam godina i ples vježba četiri puta tjedno već četiri godine. Njezin plesni partner je Grga koji ima jedanaest godina.

''Jako ste se dobro spojili, ono što mi se sviđalo kod vas je Maja to što si ti bila uživljena sto posto, a Grga je glumio cool facu, ako sam ja to dobro skužio'', komentirao je Davor Bilman koji se inače bavi plesom pa im je to dalo poseban vjetar u leđa.

Odličnom koreografijom i sjajno odrađenim nastupom predstavili su se i Marin i Nina, također plesači, ali i najbolji prijatelji koji dolaze iz Rijeke.
Marin Čačija i Nina Jugo zajedno plešu već dvije godine, a Nina je u prošloj sezoni Supertalenta nastupila sama.

''Bili ste jako usklađeni i meni što je najdraže što postoji čvrsta priča od početka do kraja'', komentirao je Janko Popović Volarić njihov nastup.

Nas zanimaju vaši komentari. Ima li mjesta za dva plesna para u finalu Supertalenta?

Tko bi mogao proći u finale?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju