Od mnoštva kandidata različitih talenata u finale ide dvanaest najboljih po odabiru publike i žirija…

 za nas je osam audicijskih, četiri polufinalne, a u iščekivanju smo finalne emisije koda ćemo doznati najboljeg ili najbolju sedme sezone Supertalenta.

Je li vaš favorit među finalistima?

glasova:

U prvoj emisiji uživo, kao i u preostalim polufinalnim, nastupilo je deset kandidata. Iz svake emisije publika je odabrala dvoje finalista, a trećeg je odabrao žiri.

Tako su prvi Supertalent finalisti postali slovenski glazbenik Damino Roi,djevojka tužne, ali vrlo inspirativne životne priča, također glazbenica, Stella Schollaja te nevjerojatni akrobat i kralj balansa Hayfor Okinea.

U drugoj polufinalnoj emisiji imali smo priliku vidjeti čak dva zlatna gumba, Martnin i Majin te su na njihovu veliku sreću oba završila u finalu. U velikom Supertalent finalu u nedjelju gledat ćemo nevjerojatne plesače Transform crew te čudesnog kontratenora Marka Antolkovića. Žiri je za trećeg finalista odabrao natjecatelj koji ruši predrasude - Benjamin Iličić koji se bavi twirllingom.

Treća polufinalna emisija Supertalenta iznjedrila je pretposljednja tri finalista. S najvećim brojem glasova gledatelja u finale su se plasirali steperi iz Dubrovnika Step' n jazz i Jankov zlatni gumb Gabriela Braičić, djevojka zavidnih vokalnih sposobnosti. Trećeg finalista birao je žiri koji je odlučio da u finale sedme sezone Supertalenta ide jedinstveni Stevie Starr.

Četvrta polufinalna emisija zaokružila je priču te su nam svi polufinalisti postali poznati. Mjesta u finalu Supertalenta od nedjelje su popunjena.

Iz a iz posljednje polufinalne emisije u finale su se lansirali hula hooper, ujedno i zlatni gumb Igora i Frane, Matej Mateković, a nakon njega najviše glasova publike dobio je Dječji zbor glazbene škole Varaždin. Po odabiru žirija posljednji finalist postale su akrobatkinje iz Slovenije Duo Kamikazete.

Veliko Supertalent finale ne propustite ovog ponedjeljka, 23. prosinca, na programu Nove TV!

Sve novosti pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu možete pogledati OVDJE !

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju