Polovina mjesta u finalu već su popunjena, a danas doznajemo imena još troje finalista...

Pred nama je treća po redu polufinalna emisija Supertalenta. Raznovrsni talenti večeras od 20:15 na pozornici će pokazati sve ono što su uvježbavali i mjesecima pripremali.

Osim zlatne Gabriele Braičić vidjet ćemo Saru i Đuricu koji se također mogu pohvaliti impresivnim vokalnim umijećem kao i sjajan bend Cota G4.

Iz rubrike ostalo koja posebno uveseljava muški dio žirija nastupit će zelo simpatični slovenski žongler Jakob Bergant kao i svjetka zvijezda Stevie Starr.

Kome se najviše veselite u večerašnjem polufinalu?

glasova:

Stevie ima doista neobičan i nesvakidašnji talent - može progutati različite predmete i potom ih vratiti u prvobitnom obliku. Što li nam sve sprema za polufinale ostaje za vidjeti...

Nezaboravan nastup prirediti će i mentalist Siniša Hotko koji nam je otkrio da ovoga puta nadilazi sve granice, a Pop rock glazbena škola Sarajevo nakon vesele izvedbe pjesme iz filma "Lion King" pripremaju nešto posve drugačije.

Djevojčice i djevojke posebno će se oduševiti kad na scenu stupe brejkeri Maks i Đuro, a ples ćemo gledati i uz jako dobar No shame i uvijek nasmijane i drage dubrovaške stepere Step 'n' jazz.

Na Supertalent službenoj stranici pratite sve novosti o kandidatima, backstage tajne otkriva Mia Kovačić, a koga gledamo u finalu ne propustite doznati večeras od 20:15 na programu Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju