Od Supertalenta očekujemo vrhunske plesače i pjevače iznimnih vokalnih sposobnosti, ali čovjeku struji nismo se nadali!

Osim vatre za koju će biti zaslužni barmenski dvojac Bar Levels, Dragan Repac i Kristijan Briješki, u drugoj epizodi na pozornici Supertalenta bit će i struje, a s njom će se 'igrati' natjecatelj Slaviša Pajkić, poznatiji kao Biba struja.

Slaviša dolazi iz Srbije, Požarevca, i ima 61 godinu. ''Otporan sam na struju i meni struja ne može ništa. Tako sam rođen i taj se talent ne može naučiti'', ispričao nam je ovaj Guinnessov rekorder još od 1983. godine.

Svoj je talent otkrio slučajno kada je učio zanat kao bravar varioc. ''Mog kolegu tresnula je struja - ja dodirnem mjesto gdje je njega udarilo i meni ništa. Onda sam se zamislio kakva je ta struja'', ispričao je.

S njim elektroni gube bitku, a u njegovim rukama za čas se ispeku kobasice i gori sijalica. Organizam ovog čovjeka bez problema podnosi 20 tisuća volti, a uskoro se sprema oboriti i novi rekord – izložit će tijelo struji od 100 tisuća volti!


 

Otkriva da su se mnogi stručnjaci zainteresirali za njegov fenomen. Vodili su ga čak i u Tokio, a Japanci su tom prilikom rekli da bi, kada bi imali takvog čovjeka, taj sigurno bio pod zaštitom države kao nacionalno blago.

Što očekivati od ovakvog kandidata i što je pripremio za pozornicu Supertalenta ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV! Do tada se prisjetimo nastupa koji je postao prvi u trendingu!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju