Sudjelujete u anketi i recite nam što vi mislite

Ekstremno klimava dva DA od Maje Šuput i Davora Bilmana, jedno NE od Janka Popovića Volarića i Martina Tomčić, koja je bila presudna za mogućnost njihovog plasiranja u daljnji krug natjecanja, presudila je rekavši: ''Imate tri DA''.

Tako je prošao nastup dvojice vatrenih koktel majstora Dragana Repca i Kristijana Briješkog, koji su na audiciju stigli ravno sa sezone. Njihov talent je žongliranje koktelima, natječu se po raznim natjecanjima, a trenutno drže 2. i 3. mjesto u Hrvatskoj.

 

Nažalost, nastup na Supertalentu nije im prošao jednako sjajno kao natjecanja. Već pri prvom pokretu jednom od njih je ispala čaša, a to je bio samo početak. Trema je rezultirala dodatnom nezgodom. Nakon nastupa, dok su slušali komentare žirija Maja Šuput je povikala: ''Nešto vam gori dečki, nešto se zapalilo''. Njihov se šank zapalio, ali na svu sreću Igor i Rene brzo su uskočili u pomoć. Nakon nastupa obećali su: ''Bilo je nervoze i svjetla su smetala, ali drugi puta ćemo se bolje pripremiti


Sedam natjecateljica iz grupe Flamenco Split predstavilo se poznatim španjolskim plesom te zapalile atmosferu u studiju Supertalenta


 

 „Primijeti se da nemate svaka istu razinu uvježbanosti, što nije ni moguće. Od mene imate veliku pohvalu što ste bile dovoljno hrabre prijaviti se kao plesači koji se time bave rekreativno. Vidi se da se vi time bavite jer volite.“ komentirao je Davor njihov nastup, a Martina je dodala kako su sve neke nedostatke u plesu uspjele nadoknaditi izborom glazbe i kostimima. „Moju krv uspjele ste uzburkati. Sjajno!“ zaključila je.

Tko vam je bio bolji?

glasova:

 

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju