'Da nisi najavio da si brejker odmah bi ti stisnula crveni gumb! Ovo ti je bilo profesionalno proklizavanje!', jedan je od komentara.

Ples ili pjevanje? Za ovog kandidata može oboje! Seldin Sarajčić je iz Novog Travnika došao do pozornice Supertalenta kako bi se predstavio autorskom pjesmom ''Još jedan put''.


 

Seldin Sarajčić 2000. godine napravio je svoj prvi plesni korak, a godinu kasnije i svoju prvu autorsku pjesmu. Odlučio je spojiti oba talenta i time se predstaviti pred publikom i žirijem Supertalenta. 

''Osmislio sam da ću najprije pjevati, a nakon toga slijedi plesni dio'', objasnio je pred nastup. Kako kaže, od osnovne škole pohađao je satove pjevanja, a sada je iza njega hip hop album koji je snimio 2010. godine.

Na njegovu žalost žiri nije bio oduševljen njegovim pjevačkim sposobnostima, no nakon što je počeo plesati to je bila druga priča. ''Čovjek nije normalan!'', obratila se Maja ostatku žirija. Međutim, čak ni to nije bilo sve. Nakon plesne točke Seldin se ponovno vratio pjevanju što se nikome nije svidjelo. ''Pa neće valjda opet pjevati?'', šokirano se zapitala Maja.

Seldin mi je bolji kao...

glasova:

''Zašto ti želiš biti pjevač? Pjesma je toliko glupa da bi čak negdje moglo biti hit. Ti pričaš u falšu, ne možeš biti pjevač! Sljedeći put dođi i samo pleši!'', oštra je bila Šuput.

''Plešeš frajerski, a pjevaš.. to ti ne mogu ni izgovoriti zbog Martine!'' zaključio je Davor.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju