Od heavy metala, preko narodnih nošnji do hip hopa – glazbenici večerašnje emisije Supertalenta ostavit će vas u šoku!

Večerašnju atmosferu u studiju Supertalenta svakako će harmonikom podignuti Vanessa Jakac iz Buzeta koja ističe: ''Ja mogu pjevati, plesati, svirati i pritom se dobro zabaviti!''


 

Ova četrnaestogodišnjakinja ušla je u svijet glazbe sa sedam godina, a najprije je pohađala tečaj harmonike čija je i sada zaljubljenica. Što očekivati od njenog nastupa doznajte u večerašnjoj epizodi Supertalenta.

 

Glazbenom točkom predstavit će se i Filip Rakočević s umjetničkom imenom FR i to vlastitom izvedbom. Kako kaže, kao i svaki muzičar snimao je i pjevao u sobi, a onda se odvažio i otišao u studio snimiti nešto svoje.

''Veselim se sudjelovanju na Supertalentu i nadam se da će se publici i žiriju svidjeti moje pjesme'', poručuje Filip.

Uz plesačke koreografije, igre s vatrom i čovjeka struju u večerašnjem Supertalentu vidjet ćemo i čuti pjevača Ivana Kozjaka.

Ivan dolazi iz Virovitice i pjevanjem se bavi oko četiri godine, a svoj će talent predstaviti pjesmom Skid Rowa 18 And Life. ''Tu pjesmu volim i ne izlazi mi iz glave. Mislim da je dobar odabir'', rekao je.

Od pjevača nastupit će Elena Brnić, trinaestogodišnja natjecateljica koja uz pjevanje još ide na ples i glumu, te prezgodna Elizabeth Zacero koja je odlučila izaći iz sjene i pokazati na što je sve spremna.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju