Veže ih ljubav, ples, akrobacije, ali odnedavno i pozornica Supertalenta na kojoj NE nastupaju zajedno!

Maria Sučarov gimnastikom se bavi već duži niz godina, a prije četiri godine otkrila je ples na svili. Ovu vještinu pokazala joj je mama koja joj je ujedno i trenerica.

''Moja je mama to počela raditi pa sam ju gledala i ponekad se popela, ali nakon nekoliko mjeseci i ja sam počela trenirati. Kada se shvati kako to sve ide uopće nije teško'', ispričala je jedanaestogodišnja Maria.

 

Maria ples na svili vježba već četiri godine, a trenerica joj je mama koju ćemo također vidjeti na pozornici Supertalenta i to u sastavu Vertigo Variete, akrobatske skupine koja voli visinu i adrenalin.

''Ova naša vještina napokon je došla do Hrvatske i želimo pozvati ljude da nam se pridruže'', kažu te napominju kako ujedno uživaju u mogućnosti da nešto opasno spoje s nečim estetskim, da u zraku plešu, da se protive gravitaciji kao i da se s njom poigravaju.

Kako će se plasirati i kakve komentare dobiti ova mama i kći proći dalje ili samo jedna od njih ne propustite već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!


 

Pogledajte kako se pobjednik slovenskog Supertalenta priprema za nastup i kakve je akrobacije pripremio za hrvatsku publiku!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju