Pogledajte kako je to izgledalo...

''Moje im je Belmin Osmanbegović , a moj talent su majstorije taekwondoua i razbijanje predmeta'', kratko i jasno predstavio se ovaj kandidat.

Oduvijek je volio gledati borilačke filmove pa ga je otac sa nepunih šest godina upisao na taekwondo kojim se bavi već punih 15 godina. ''Na pozornici sam razbijao daske i siporeks blokove o glavu'', rekao je Belmin.Priprema koja je potrebna za to su dobra koncentracija, ravnoteža i brzina, objašnjava Belmin, a na pitanje što mu se može dogoditi u koliko ne uspije razbiti nešto od predmeta koji su pred njim rekao je da se može ozlijediti, ali pazi da se to ne dogodi. ''Rizik je uvijek tu'', zaključuje.

Nakon Belminovog nevjerojatnog nastupa na pozornicu su došli članovi žirija Janko Popović Volarić i Davor Bilman okušati svoju snagu. Koliko su oni bili uspješni ne propustite doznati u videu, a nakon toga ostavite i komentar!


 

Čije vas je vješina najviše iznenadila?

glasova:

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju