Karizmom, vrckavošću, zabavnim komentarima i zanimljivim odjevnim kombinacijama Maja Šuput oduševljavat će nas još jednu sezonu Supertalenta.

Puna energije Maja Šuput podijelila je s nama kako se snalazi u žiriju Supertalenta, ali se osvrnula i na prethodnu sezonu otkrivši što je se najviše dojmilo.

''Od ove sezone očekujem u najmanju ruku da bude dobra kao i prošla sezona, očekujem pregršt talenata, ali ono što najviše očekujem je ona dobra vibra između nas četvero u žiriju da se svi dobro zabavimo i da prenesemo tu našu polu obiteljsku atmosferu na ljude.'', započela je Maja

Iako je svaki član žirija jedinka za sebe priznala je kako se vrlo lako slože oko izbora kandidate i odluke tko prolazili u sljedeći krug natjecanja. ''Volimo kandidate koji su šaroliki. Jako volim ljude koji rade nešto drugačije pa se nadam da će ova sezona biti puna iznenađenja'', rekla je.

Maja je odlučna kada se radi o ocjenjivanju i komentiranju kandidata. ''Ako se kandidat nije pripremao očito mu nije stalo i takvim kandidatima uopće nije teško reći da idu kući. Kad vidiš da je netko dao sve od sebe onda ćemo mu možda i dati prolaz u nadi da radi još i da se vrati. Vidi se entuzijazam kod kandidata''.

Uz nju, u žiriju Supertalenta, ove ćemo nedjelje vidjeti Martinu Tomčić, Davora Bilmana i Janka Popovića Volarića za koje kaže da su nerazdvojni

''Onog trena kada se ugase kamere mi idemo nešto pojesti, družimo se, smijemo se, dopisujemo se, baš se jako volimo'', opisala je Maja odnose u žiriju.

Prošlogodišnji pobjednici Supertalenta su plesno ljubavni par Emil Kuzminski i Mateja Ivanković čije se točke ne bi posramila ni najveća svjetska kazališta.

''Kad bi birali pravi Supertalent samo pogledajte snimku prošlogodišnjih pobjednika. Pravo su iznenađenje! Oni su dali godine u svoje unaprjeđenje kako bi bili što bolji. Oni zrače karizmom. Uložili su i vrijeme i novac i žrtvovali milijun stvari da bi postigli nekakav cilj'', objasnila je Maja.

Tko će zabljesnuti u ovosezonskom Supertalentu, koje će nas točke nasmijati, koje rasplakati, a koje iznenaditi ne propustite doznati već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju