Neki ga smatraju jednim od najstrožih članova žirija, no u opuštenoj atmosferi Davor Bilman nam je otkrio da priprema nešto neočekivano.

Već ćemo ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV imati priliku vidjeti prvu epizodu šeste sezone najpopularnijeg talent showa u svijetu. Nova sezona dovest će nove kandidate, ali i svima nam poznat četveročlani žiri među kojima je i Davor Bilman čije komentare posebno iščekujemo.

''Moji komentari ove sezone bit će donekle slični onima iz prethodne. Za mene pravedni, a kako će ih drugi ocijeniti to ćemo tek vidjeti. Ono što mogu obećati da od mene možete očekivati ono što ne očekujete.'', zaintrigirao nas je ovaj poslovni savjetnik i plesač.

Bilman kaže kako je zadovoljan atmosferom u studiju, a osvrnuo se i na ostatak žirija koji je u sastavu Janko Popović Volarić, Maja Šuput i Martina Tomčić.''Prošle smo se godine slagali dobro, a od ove godine očekujem da ćemo se slagati još i bolje. Siguran sam da ćemo nastaviti sa poskočicama, doskočicama i smiješnim komentarima''.

Osim veselja biti u žiriju zahtjeva i ozbiljniji pristup. ''Ne smije nam biti teško reći ne. To nam je posao, ali izazovno je kada ispred nas stane dijete od šest, sedam godina koje možda ne razumije neke stvari ili ako ga je netko drugi nagovorio i uvjerio. Tu pokušavamo biti blago edukativni, a kada dođe netko tko je dovoljno zreo, a ima pogrešnu percepciju sebe ili je uvjeren da zna, a ne zna tu znamo biti direktniji i grublji'', priznao je Bilman.

Brojni kandidati stali su pred četveročlani žiri, a Davor Bilman otkriva da točka koja za njega zaista posjeduje Supertalent mora sadržavati akciju ili emociju. ''Od ove sezone Supertalenta očekujem kandidate koji će izazvati oduševljenje ili zgražanje. Ne bih volio nešto između, da bude osrednje''.

Vrlo uzbudljiva sezona Supertalenta je pred nama. Ne propustite ju pogledati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju