Kandidate Supertalenta često trema zaustavi i zbog nje ne mogu zasjati u punom sjaju, jedan od takvih slučajeva je i ovaj…

Mostarac Slobodan Bebić po zanimanju je vodoinstalater, a po ljubavnom pozivu pjesnik. Priznaje kako se ranije nikada nije odvažio predstaviti svojim djelima.

''Prije sam poeziju krio kao zmija noge jer sam se bojao vlastite istine. To je odjednom izašlo iz mene'', rekao nam je.

Pred žirijem Supertalenta premijerno se predstavio svojim autorskim djelima. U slobodno vrijeme piše knjige, pjesme i aforizme. Objavio je zbirku pjesama i aforizama pod nazivom ''Prosjak slobode'' i iako se žiri složio da jako lijepo piše, nikako im se nije svidjela njegova prezentacija pa su se na pozornicu popeli Janko i Martina.





''Ja bih rekla da su vaši stihovi slika vašeg života, slika vaše suštine. Vi ste predivan čovjek, ali ne znate čitati vlastite pjesme.'', kazala je Martina nakon koje je Janko pokazao kako razgovjetno, dramski i s osjećajem čitati. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr , a u galeriji pogledajte kako se Janko snašao na pozornici.


 

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju