Koreografije se izvode, kostimi se prepravljaju, pjesme uvježbavaju… Sve je podređeno sutrašnjem velikom Supertalent finalu!

Njih je dvanaest, a svi imaju istu želju – zabljesnuti na sutrašnjem nastupu i pokušati osvojiti titulu najbolje ili najboljeg u novoj, petoj, sezoni Supertalenta.

Naši Supertalent finalisti nikad nisu bili uzbuđeniji! Svi su svjesni da ih samo jedan dan dijeli do velikog finala i proglašenja pobjednice ili pobjednika najgledanijeg talent showa u Hrvatskoj.

Odmah nakon polufinala krenuli su s uvježbavanjem novih točaka i osmišljavanjem kostima. Neki od njih pripremaju se u svom domu, neki u dvoranama, a neki su nam čak i otkrili da su čitav tjedan izostali sa svojih obaveza kako bi njihov nastup u Supertalentu bio što spektakularniji!

Sutra gledamo Gabrijela Čačića koji će nas pokušati osvojiti svojim glasom, akrobatski dvojac Flipping art iz Slovenije koji sprema nevjerojatne i do sada ne viđene točke, Antoniju Doru Pleško koja je napravila glazbeni preokret, Ninu i Marina koji nakon vodenog nastupa pripremaju još veći spektakl, virtuoza Martina Kutnara koji će nastupiti s još jednim instrumentom, Step boyse koji pripremaju pravo iznenađenje.

Uz njih ne propustite doznati koju su pjesmu odabrale Sestre Ramljak, kakvu koreografiju ima Ritam zona, je li Pavao Anić ostao vjeran sevdahu, koliko će jako svijetliti Atomi, na koje se visine penju Emil i Matea te hoće li Scifidelity Orchestra ponovno podignuti sve na noge!

Svašta nas očekuje u uzbudljivoj finalnoj emisiji Supertalenta koju ne smijete propustiti već sutra od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju