Matea Bošnjak u polufinalu Supertalenta tako je zapjevala da su svi ostali zapanjeni!

Matea Bošnjak sedamnaestogodišnjakinja je iz Viteza na polufinalu Supertalenta predstavila se pjesmom Kaliopi ''Rođeni''. Njena je izvedbabila toliko senzaconalna i dirvljiva da je rasplakala Martinu Tomčić.

''Sa 17 godina imati toliko zrelu interpretaciju, tako sugestivno manipulirati publikom, ovako sebe prikazati u jednom potpuno drugom svjetlu. Ja sam opet bez teksta!'', bio je komentar Martine Tomčić.

Matea je rekla kako se za ovu izvedbi pripremala četiri mjeseca te joj je posebno prirasla srcu. Imala je osjećaj kao da pjeva svoju autorsku pjesmu.

Jednako snažnom interpretacijom Matea se predstavila i na audiciji kada je pjevala ''I Need a Hero'' Bonnie Tyler. Tada je imala klavirsku pratnju prijateljice Ane.

Matea ima i bend s kojim često nastupa, a tek se u posljednje tri godine intenzivnije bavi glazbom. Kako bi nadogradila svoje glazbenog obrazovanje pohodila je privatne sate, učila svirati gitaru i klavir te je upisala srednju glazbenu školu.

Podijelila je s nama da je nakon nastupa na Supertalentu ljudi prepoznaju, a njena je želja nastaviti baviti se glazbom.

Ova djevojka iznimnog vokala zadobila je simpatije i publike i žirija.

Koji vam se Matein nastup više svidio?

glasova:

 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju