Na Supertalentu predstavio se velik broj glazbenika i pjevača, no Sestre Ramljak zaista su se istaknule.

Darija i Anna Maria Ramljak sestre su koje su nas svojim iznimnim i nestvarnim vokalnim spobnostima sve impresionirale. One dolaze iz Međugorje, a kažu kako je duhovna glazba ono što ih čini osobitima i da ih najbolje predstavlja.


 

U skladu s time predstavile su se pjesmom Božje pobjede ''Dubine''. ''Pripremile smo nešto još ljepše i emotivnije. Želimo prenijeti poruku mladima da i kroz duhovnu glazbu mogu biti potpuni ljudi i da je to ono što mi osjećamo i u čemu smo uspjele'', ispričale su.

Važno je naglasiti kako su Darija i Anna Maria Ramljak samouke glazbenice što dodatno daje na težini i važnosti njihove izvedbe. Ipak, rekle su kako su zbog nastupa na Supertalentu pohađale satove pjevanja što im je olakšalo.

Iako obje sviraju više instrumenata Darija čak osam, a Anna Maria dva odlučile su kako će ovoga puta obje pjevati na pozornici kako ni jedna od njih ne bi bila u sjeni.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju