Plesna skupina koja je izuzetno društveno osviještena i za finale Supertalenta pripremila je nevjerojatnu izvedbu.

Oni su plesna skupina koja promiče ljubav i zajedništvo. Ritam zona iz nastupa u anstp oduševljava nas svojim pozadinskim pričama, a za finale su se jako dobro pripremili.

''Idemo sa novom tematikom i idejom. Ponovno imamo priču i imaju kostime koje simboliziraju tu priču. Tematika je to da je moć ljubavi jača od ljubavi prema moći'', objasnila nam je njihova trenerica Tamara Berec.

Koreografija je počela tako što je solistica na početku prezentirala putovanje kroz život. Rogovi prezentiraju moć, mudrost, znanje i ego koji je ovoga puta u pozitivnom smislu.

''Inspiraciju sam izvukla iz drevnih naroda koji su imali simboliku u zlatnim rogovima. Međutim, kako sve u životu evoluira tako će i oni prezentirati to kroz koreografiju'', objasnila je njihova trenerica

Na kraju plesači odlaze u svjetlost i ljubav koja su iznad svega. Ovoga puta nastupale su u formaciji od njih 15, a ostali su dosljednji u naumu educiranja djece i mladih o urbanim plesnim stilovima.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju