Prijatelji koje je spojila ljubav prema plesu Marin i Nina ponovno oduševljavaju! Svojim plesnim pokretima poručuju jako važnu poruku!

Nina Jugo i Marin Čačija nakon polufinalnog nastupa u kojem su bili mokri do kože za finale su odlučili promijeniti taktiku. ''Pripremili smo koreografiju koja nije u vodi. Više nam neće biti toliko hladno'', našalio se Marin.

Svoju su koreografiju objasnili kao teatralnu te su se sada željeli odmaknuti od komercijalnih momenata već su se htjeli posvetiti umjetnosti. Više se neće bazirati na snagu već dinamiku.

''Svoju koreografiju posvetili bi svojoj trenerici Aniti Jakirčević. Njezini su se roditelji bavili plesom, no njih nažalost više nema. Sada ćemo Marin i ja plesati u njihovim kostimima i zahvalni smo na tome'', objasnila nam je Nina, na što je Marin dodao: ''To plešemo za njih''.

Priča ove koreografije drugačija je. ''Imamo tri prostorije u kojoj svaka predstavlja nešto. Jedna je prošlost, druga je sadašnjost, a treća je budućnost. Poruka je da se previše zadržavamo u prošlosti ili gledamo na budućnost, a premalo živimo u sadašnjosti. Jako malo cijenimo ono što imamo'', objasnili su nam.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju