Nakon jučerašnje posljednje polufinalne epizode zaokružili smo priču. Poznati su nam svi finalisti, a u sljedeću nedjelju doznajemo i pobjednika Supertalenta 2017!

Primičemo se kraju još jedne sezone najzabavnijeg i najgledanijeg talent showa. Poznata su nam imena svih dvanaestero finalista, a od sinoć se među njima nalaze Atomi i Sestre Ramljak.


 

Plesna skupina Atomi broji četiri člana i jednu članicu koji potpuno samostalno izrađuju svjetleće kostime, osmišljavaju koreografiju i organiziraju sve što im je potrebno za nastup. Njihov talent, ali i svestranost publika je prepoznala.

Osim njih sjajnom su izvedbom osigurali prolaz u finale i Sestre Ramljak. Daria i Anna Maria dolaze iz Međugorja i predstavile su se duhovnom glazbom. Pjevale su pjesmu Božje pobjede ''Dubine'', a njihovom izvedbom nitko nije ostao ravnodušan.

Sada krenimo otpočetka. U prvoj polufinalnoj emisiji odabirom publike Martin Kutnar uvjerljivo je postao prvi finalist Supertalenta. Nakon što je na audiciji dobivši zlatni gumb Janka Popovića Volarića dobio i direktu ulaznicu u polufinale publika mu je svojim glasovima pomogla doći do finala!

Njemu su se pridružili plesački tim Step boys koji su izvedbom inspiriranom filmom Matrix sve oduševili. Još nam odzvanja nevjerojatan zvuk njihovih step plesnih cipela!

Druga polufinalna emisija bila je stvarno osobita! Gabrijel Čačić, poznatiji kao mali Mišo Kovač pokazao je velik talent. Zbog njega se studijem Supertalenta orila se Mišina ''Proplakat će zora'', svima nam poznatija kao ''Na tvojoj ruci prsten''.

Tada su svoju ulaznicu za finale osvojili i dečki iz Scifidelity Orchestra. Rasplesali su studio svojim mash upom Michaela Jacksona, Jamesa Browna, Scatmana Johna te R. Kelly, a od njih i u sljedećem nastupu očekujemo jako dobru zabavu.

U trećoj polufinalnoj emisiji svojim iznimnim vokalnim sposobnostima i posebnom bojom glasam predstavila se Antonia Dora Pleško. Princeov ''Purple rain'' u njenoj nestvarnoj izvedbi nije mogao proći drugačije nego dovesti ju sve do finala!

Do finala su došli i Slovenci Flipping art. Akrobati Luka Avguštin i Timotej Nuč doslovno su letjeli po pozornici Supertalenta! Skočili su s podesta visokog dva i pol metra, a otkrili su nam da nas očekuju još atraktivniji i opasniji trikovi.

Pavao Anić izveo je nastup koji nas je dirnuo do suza u četvrtoj polufinalnoj emisiji. Ovaj slijepi glazbenik nastupio je s harmonikom i izveo sevdalinku za koju nismo željeli da završi.

Iako su do kraja nastupa bili potpuno mokri plesni par Nina i Marin svojom su izvedbom inspiriranom tokom vode sve oduševili, a osobito glasače koji su neumorno glasovali za njih i odveli ih u finale.

Pretposljednja, peta po redu emisija Supertalenta pokazala nam je kako se ljubav i čista emocija mogu izraziti kroz ples. Plesno ljubavni par Emil Kuzminski i Mateja Ivanković izveli su točku kakvu se ne bi postidjela ni najveća svjetska kazališta.

Plesna skupina Ritam zona koji su se pojavili kao mali Avatari svojom su dubokom porukom o zajedništvu, očuvanju prirode i ljubavi osigurali prolaz u finale.

Što kažete za naše finaliste, je li upravo vaš favorit među njima?

Je li vaš favorit među njima?

glasova:



Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju