Djevojka iznimnih vokalnih sposobnosti, Lorena Bućan, osvojila je srca gledatelja Supertalenta!

Iza nje brojne su nagrade, pohvale i nastupi, a jedan od njih je i audicija Supertalenta na kojoj je Lorena Bućan izvedbom pjesme ''Summertime'' Elle Fitzgerald impresionirala. 


 

Ovoj petnaestogodišnjakinji iz Splita životna je želja baviti se glazbom, a na dobrom je putu i da ostvari tu karijeru. Ispričala je kako se nada da će je nakon nastupa na Supertalentu netko primijetiti te ostvariti poslovnu suradnju. 

Kako bi se što bolje pripremila za Supertalent, ali i nastupe koji su česti Lorena ide na sate pjevanja kod mentorice Dubravke Pleško čija je kćer i njena najbolja prijateljica.

Lorena i Antonia Dora Pleško nisu se zajedno spremale za Supertalent, ali često se druže i provode vrijeme zajedno. Obje su složne kako ih je ovo natjecanje dodatno približilo i povezalo te su jedna drugoj velika podrška.

Antonia je prošla u finale, a hoće li to poći za rukom i Loreni ostaje nam za vidjeti. Ne propustite posljednju polufinalnu epizodu Supertalenta već ovu nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju