Dejan Špoljar, motociklist koji ne poznaje strah, na pozornici Supertalenta izvest će akrobacije kakve se nitko nikada nije usudio!

Akrobat na motoru ili kako on to naziva umjetnost na motoru točka je kojom se predstavio Dejan Špoljar. Njegov audicijski nastup izazvao je oprečne reakcije, ali na sreću svih ljubitelja adrenalina došao je do polufinala Supertalenta!


 

Dejan i njegova supruga Matea izvode trikove i akrobacije kakvi se mogu vidjeti samo na filmu! Međutim, Dejan je ovoga puta promijenio formaciju. Tako da će uz Ines Stanić koja je bila na audiciji nastupiti i Ivana Ivanović.

Obzirom na to da mu je supruga trudna Dejanu se priključila nova asistentica, no supruga će ga budno pratiti iz publike! ''Uvijek idem korak naprijed, a ovoga puta idem deset koraka unaprijed!'', poručio je Dejan.

Rekao je kako se nova točka koju izvodi u polufinalu poprilično razlikuje od prethodne, ali ispričao nam je o pripremama: ''Zbog vremenskih uvjeta pripremali smo se puno manje, a točka će biti atraktivnija i izvest ću puno teže trikove''.

Je li vas bilo strah?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju